SVE O UPISIMA U SREDNJU ŠKOLU

Objavljeno: 20. 05. 2016.


PODIJELI:

škole

Portal Upisi u srednju školu 2016. / 2017. kao i Facebook stranica Školovanje u RH posvećeni su u potpunosti tematici upisa u srednje škole.

Na našim stranicama možete pronaći sve dostupne informacije vezane za upise. Kako bismo Vama, našim korisnicima uštedili vrijeme, potrudili smo se prikupiti sve ono što Vam je neophodno kako biste postupak upisa bezbolno priveli kraju.
Sadržaj našeg portala se svakodnevno obnavlja novim dostupnim informacijama. Kako biste bili u tijeku, pridružite nam se i na našoj Facebook stranici i sve bitne informacije bit će Vam dostavljene putem Vašeg pametnog telefona ili računala.

Potrudili smo se za Vas pronaći sve relevantne informacije koje bi Vam mogle pomoći u postupku upisa u srednju školu u školskoj godini 2016. / 2017. Sigurni smo da smo dobrim dijelom u tome i uspjeli. Neke informacije ćemo dodavati već prikupljenima, sukladno datumima kako budu publicirane od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Tu prije svega mislimo na točne termine, novi pravilnik o elementima i kriterijima za odabir kandidata za upis u srednju školu 2016 i slično – stoji između ostalog na stranicama portala Upisi u srednju školu 2016./2017.

 

.