Torpedo s mladim snagama u novom prvenstvu – Hajduk dobio golmana

Objavljeno: 19. 07. 2017.


PODIJELI:

U Prvoj županijskoj nogometnoj ligi ove godine su četiri predstavnika Đakovštine: Mladost iz Đakovačke Satnice, Polet iz Semeljaca, Ratar iz Piškorevaca i Torpedo iz Kuševca.

Unatoč velikim vrućinama s pripremama za iduću sezonu se kreće upravo ovih dana.

Tako su i Kuševčani počeli pripreme po ukusu za trenera Išasegija – sa gotovo istim kadrom igrača. Četiri pojačanja su pristigla: Mile Blažević, Branimir Dolić, Marin Mišević, Dino Carević i Mato Ernješ, dok u rubrici odlazaka samo su dva imena.

“Uvjet da nastavimo suradnju i ove godine bio je da na okupu ostane cijela momčad. To je uprava i uspjela i moram priznati da sam time zadovoljan. Na raspolaganju imam 22 igrača koji će konkurirati za mjesto u prvoj postavi. I dalje ćemo biti mlada momčad, međutim, za jednu godinu iskusnija u nastupima u Prvoj županijskoj ligi. Naš cilj je i dalje biti u sredini tablice, ali igrati lijep i efikasan nogomet koji će privući publiku na naš stadion.

U prvenstvo ćemo ući spremni  jer ćemo odigrati osam pripremnih utakmica. Prvo nas čeka turnir u Viškovcima, zatim utakmica protiv đakovačkoga trećeligaša, zatim slijedi naš memorijalni turnir u Kuševcu, potom Valpovo, Klas Čepin i na kraju kup utakmica” – rekao je za Djakovo.hr trener Torpeda Damir Išasegi.

HAJDUK RIJEŠIO GOLMANSKO PITANJE – MARIO IVIĆ STIGAO KUĆI
Hajduk i nas Širokopoljčane jedno od imena u odlascima iz Torpeda itekako zanima.
Naime, nakon što je jučer objavljeno kako Domagoj Ivić odlazi u Čepin, brat Mario vraća se kući – s njim je Hajduk riješio golmansko pitanje.