U NEDJELJU 23. 11. NA PORTALU ŠIROKO POLJE PREDSTAVLJAMO NOSITELJE KANDIDACIJSKIH LISTA ZA VMO ŠIROKO POLJE

Objavljeno: 22. 11. 2014.


PODIJELI:

izbori ŠIROKO POLJE

U nedjelju 23. studenog na Portalu Široko Polje predstavljamo vam nositelje kandidacijskih lista za VMO Široko Polje.

Uredništvo Portala Široko Polje je 4. studenog 2014. godine poslalo pozive svim nositeljima kandidacijskih lista za VMO Široko Polje da predstave sebe i svoje liste mještanima Širokog Polja. Od četiri kandidacijske liste pozivu su se odazvale tri liste, odnosno njihovi nositelji: HDSSB – nositelj liste Miroslav Džambić, Nezavisna lista – nositelj liste Pavo Kovačević i SDP- HNS LD-HSU – nositelj liste Pero Blažeković.

Sve tri spomenute kandidacijske liste izrazile su spremnost na suradnju i toleranciju, razloge zašto četvrta lista ne želi obraćanje svojim mještanima na ovaj način uredništvo Portala Široko Polje ne želi ulaziti.

U razgovoru nam nije bio cilj objaviti suhu informaciju o pojedinom nositelju, pokušali smo da njihovim odgovorima vidite kako razmišljaju, odnosno koji smjer je najbolji prema njima za selo. Osim toga vidjet će te što misle o dosadašnjim MO, sadašnjem predsjedniku MO Boži Perkoviću, širokopoljačkoj školi, bilo je tu pitanja i o crkvi, kao i o tome s kim bi koalirali ili s kim ne bi nikako.

Više od svega vrijedi spoznaja kako su sve tri liste spremne na suradnju bez politiziranja u interesu svih nas i našeg Širokog Polja.