U Strizivojni prometna s materijalnom štetom – U Budrovcima vožnja prije stjecanja prava na upravljanje

Objavljeno: 24. 12. 2018.


PODIJELI:

Od 21. do 23. prosinca na području Osječko-baranjske policijske uprave u prometu je zatečeno 30 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi, od čega 29 vozača osobnih automobila i jedan biciklist.

U navedenom periodu osim prekršaja u vezi alkohola evidentirano je još 156 ostalih prekršaja, od čega 71 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, 11 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 7 prekršaja nepropisnog korištenje mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, jedan prekršaj upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje, 3 prekršaja upravljanja pod zabranom, jedan prekršaj upravljanja neregistriranim i tehnički neispravnim vozilom, jedan vozač je imao droge u organizmu i 61 ostalih prekršaji.

U Strizivojni se 21. prosinca u 20,05 sati dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom, a 30-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 0,92 promila.

U subotu, 22. prosinca u 15,15 sati u Budrovcima policijski službenici zatekli su 29-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje. Vozač je uhićen, sukladno članku 134. Prekršajnog zakona – stoji između ostalog u obavijesti Policijske uprave osječko-baranjske.