UEFIN PREDSTAVNIK OBIŠAO OBNOVLJENA IGRALIŠTA U ISTOČNOJ SLAVONIJI

Objavljeno: 05. 12. 2016.


PODIJELI:

hns1-copy

Uefin predstavnik Mohamed Taa obišao je obnovljena igrališta u istočnoj Slavoniji, kojima su zadovoljni i Europska nogometna federacija i sami klubovi.

Izaslanstvo koje su uz Uefinog predstavnika činili voditeljica odjela međunarodnih poslova i licenciranja pri HNS-u Ivančica Sudac, referent za opće poslove HNS-a Jurica Bodrožić, projektant Eugen Popović te predstavnici klubova i predsjednik Nogometnog saveza Vukovarsko-srijemske županije Josip Kuterovac, obišlo je obnovljena igrališta u istočnoj Slavoniji, koja je pretprošle godine bila pogođena velikim poplavama. Tada su stradali nogometni tereni u nekoliko mjesta.

hns2-copyKrajem lipnja, novoizgrađena su nogometna igrališta s potpunom opremom i automatskim navodnjavanjem preuzeli NK Srijemac Strošinci, NK Borac Drenovci, NK Posavac Posavski Podgajci i NK Sloga Račinovci. NK Jadran Gunja dobit će novi stadion i novoizgrađeni nogometni teren s automatskim navodnjavanjem, pri čemu je već izabran izvođač radova koji bi trebali početi početkom 2017. godine.

Nogometni klubovi koji su dobili nova igrališta iznimno su zahvalni Fifi, Uefi i Hrvatskom nogometnom savezu na pruženoj pomoći i ovoj hvalevrijednoj, konkretnoj i istinskoj nogometnoj donaciji. Naime, nogometna igrališta u ovim su mjestima vrlo često jedino mjesto okupljanja i druženja djece, mladih i lokalnog stanovništva – piše između ostalog Hrvatski nogometni savez.