uLAGANJA u Slavoniju!

Objavljeno: 06. 10. 2020.


PODIJELI:

Danas se Vlada Republike Hrvatske hvali kako kroz projekt Slavonija, Srijem i Baranja ulažu milijarde kuna u navedena područja, otvaraju nova radna mjesta i potiču mlade obitelji da se vrate iz inozemstva.

U PROJEKTIMA ĐAKOVO ZADNJA RUPA NA SVIRALI

Pogledajte Vi te brojke samo za našu Osječko-baranjsku županiju. Čak 5516 projekata i izdašnih 5 milijardi kuna. Pitamo se gdje su projekti, gdje je novac, gdje su nova radna mjesta, gdje su mlade obitelji? Koliko od tih 5516 projekata dolazi iz Đakova i zašto je uvijek Đakovo zadnja rupa na sviralu?

Otvorimo oči i ugledajmo da taj novac nikad nije bio niti će biti namijenjen za nas “obične” ljude, poduzetnike, obrtnike ili poljoprivrednike. Velik dio tog novca nestati će u nekim “klubovima” na stranačkim zabavama kao što je to kod nas običaj, a za nekoliko godina ćemo u medijima vidjeti bombastične naslove s uhićenjima stranačkih lokalnih šerifa od kojih će rijetko tko biti i osuđen.

Poljoprivrednici, poduzetnici i obrtnici nikada neće moći normalno raditi dok su na vlasti stranke koje potiču korupciju i lopovluk. Zato na idućim izborima birajmo pametnije. Birajmo drugačije, pošteno, novo i mlado – stoji u priopćenju stranke Mladi za Đakovo. (Foto: Vlada RH)