Univerzalova tražilica pokojnika s lociranjem grobnog mjesta

Objavljeno: 21. 10. 2021.


PODIJELI:

U tražilicu se upiše ime pokojnika i prikaže se lokacija i oznaka grobnog mjesta – piše Glas Slavonije.

 

Nakon što je razvijana u proteklih godinu i pol, sada, u vrijeme kada se građani pripremaju za blagdan Svih svetih i obilazak grobova svojih najmilijih, komunalno trgovačko društvo Univerzal stavlja im na raspolaganje novu digitalnu uslugu e-groblje za pregled podataka o grobnim mjestima, a čine je grobni očevidnik i tražilica pokojnika.

OSIM ZA PODRUČJE GRADA NOVOM DIGITALNOM USLUGOM POKRIVENA SU I GROBLJA SVIH OSAM PRIGRADSKIH NASELJA
– Pratimo potrebe i trendove koji u poslovanju groblja više ne znače samo fizičko održavanje i uređenje, već stvaranje dodatne vrijednosti. Tražilica pokojnika primjer je tome kao izvor informacija koje crpi iz grobnoga očevidnika stvaranog proteklih pedesetak godina. Podatci iz te bogate baze, zahvaljujući suvremenoj tehnologiji, u trenutku mogu doći do svakog našeg korisnika – kaže Univerzalov direktor Stjepan Ripić.

Osim za područje Grada Đakova središnjeg, Gradskoga groblja, novom digitalnom uslugom komunalca Univerzala, e-groblje, pokrivena su i groblja svih osam prigradskih naselja, na kojima je ukupno pet tisuća grobnih mjesta – piše između ostalog Glas Slavonije.