UREĐENJA AMFITEATRA NA GRADSKOJ TRŽNICI

Objavljeno: 25. 05. 2016.


PODIJELI:

univerzaltržnica

Uoči dodjele certifikata “Proizvodi hrvatskog seljaka” počelo je uređenje amfiteatra na Gradskoj tržnici.

Univerzalovi djelatnici orezuju zelenilo i čiste prostor, a žardinijere bojaju u zeleno. Dodjela certifikata bit će na prigodnoj svečanosti 1. lipnja, kada će 65 lokalnih proizvođača primiti licencu za prodaju vlastitih prirodnih, zdravih i svježih proizvoda, i to po modelu “s njive na stol”. Građani će ih na tržnici prepoznati po zelenoj pregači i žutoj majici te izloženom certifikatu, saznajemo od predsjednika Gradskog vijeća Gorana Solde.

univerzaltržnica– U prvoj polovici mjeseca Univerzal je proveo recertificiranje za lanjske i certifikaciju za novoprijavljene proizvođače, tako što je posebno stručno povjerenstvo posjetilo sva nominirana obiteljska gospodarstva. Kupce “Proizvodima hrvatskog seljaka” vraćamo na Gradsku tržnicu nudeći im provjerene namirnice izravno iz ruku proizvođača koji izlažu na našim štandovima, kaže Univerzalov direktor Mile Kaselj i zaključuje da je rastu broja građana koji češće dolaze na tržnicu pridonio i prvi sat besplatnog parkiranja u Trećoj zoni.

Univerzal je, podsjetimo, nedavno uložio u izmjenu stolarije na ulazu u zatvoreni dio tržnice i svoj poslovni ured, a nakon višegodišnjeg “mraka” ponovno je u funkciji rasvjeta.

 

 

 

.