USPJEŠNA HSS-ova ZABAVNO-HUMANITARNA VEČER

Objavljeno: 13. 02. 2017.


PODIJELI:

Na Valentinovu s HSS-om 450 članova stranke

ĐAKOVO – Gradska organizacija HSS-a pripremila je prošle subote u hotelu Blaža zabavno-humanitarnu večer “Valentinovo s HSS-om”, na kojoj se okupilo 450 članica i članova stranke, simpatizera i prijatelja. Svi tom prigodom prikupljeni dobrovoljni prilozi namijenjeni su socijalno ugroženim sugrađanima, kao i obiteljima u potrebi, izvijestio je predsjednik đakovačkog HSS-a Mile Kaselj. Sudionike večeri zabavljali su Tamburaški sastav Đerdani i Ženska vokalna skupina Đakovčanke.

– Sa svojim klubom vijećnika HSS je danas druga snaga u Gradskome vijeću. U protekle smo dvije godine svojim radom i projektima stekli povjerenje i naklonost velikog broja Đakovčana, što ćemo potvrditi na lokalnim izborima, poručio je Kaselj, koji je dolaskom na čelno mjesto đakovačkog HSS-a upeterostručio broj članova.

Gost večeri bio je i predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo. Pozdravljajući nazočne, istaknuo je dobru suradnju s HSS-om u provedenoj stabilizaciji gradskih financija i zahvalio vijećnicima te stranke na svim inicijativama, prijedlozima i projektima za dobrobit grada i prigradskih naselja u aktualnome mandatu, koji su bili okosnica u razvojnom iskoraku Đakova.

SOLDO

KASELJ