UVTGB “Kune” i navijačka skupina BBB za “Jednog običnog klinca sa sjevera koji je dao život za svoj grad, za svoju domovinu”

Objavljeno: 27. 06. 2020.


PODIJELI:

Udruga veterana 3. gardijske brigade “Kune” ogranak Đakovo i navijačka skupina Dinama Bad Blue Boys organizirali su, a danas i realizirali, crtanje murala u čast prvog poginulog pripadnika 3. gardijske brigade “Kune” Željka Trbare.

Mural je danas, uz prisustvo roditelja, prijatelja pokojnog Željka i članova UVTGB “Kune” ogranak Đakovo, u blizini đakovačkog autobusnog kolodvora nacrtao gospodin Kruno Thorn iz Zagreba.

 

 

Tim povodom Mario Jahić, predsjednik UVTGB “Kune” ogranak Đakovo je rekao:

– UVTGB “Kune” ogranak Đakovo i navijači Dinama BBB su organizirali crtanje murala za Željka Trbaru, našega prvog poginulog pripadnika 3. gardijske brigade “Kune” u oslobađanju vojarne u Đakovu.

Mural crta gospodin Kruno Thorn iz Zagreba.

Ovo je da se ne zaboravi, da bi se ljudi mogli prisjetiti i onoga što su branitelji dali za našu državu, za našu lijepu našu – rekao je predsjednik UVTGB “Kune” ogranak Đakovo.

Tajnik UVTGB “Kune” ogranak Đakovo Marijan Petrak još je dodao:

UVTGB “Kune” ogranak Đakovo ide sa projektom da se ne zaboravi i iz razloga što su Đakovčani dosta zaboravili ili zaboravljaju Domovinski rat i njegove vrijednosti.

Ovaj mural je prvi od projekata našim poginulim pripadnicima 3. gardijske brigade “Kune”.

Udruga ide u pravcu okupljanja naših veterana. Gledamo da se bolesnim veteranima pomogne koliko možemo, uključujemo i obitelji veterana u naše projekte.

Uglavnom pokušavamo našu djecu dovesti na pravi put, s obzirom što se u Đakovu događa u kafićima i noćnim klubovima, kakva se glazba svira i slično.