Već u 8:30 pijani mladi traktorist izazvao prometnu nesreću

Objavljeno: 09. 11. 2020.


PODIJELI:

Jučer, 8. studenoga, u 8.30 sati, u Novom Virju u Trepčanskoj ulici 23-godišnji vozač upravljao je traktorom Deutz koprivničke registarske oznake, na kojem je s prednje strane bio priključen traktorski priključak (utovarivač), za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i pod utjecajem alkohola od 1,34 promila.

Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 37 – godišnja vozačica. Prilikom sudara oba vozila su sletjela van kolnika, nakon čega je automobil udario u ogradu, a traktor u hidrant i ogradu.

Vozač je uhićen te je doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici gdje je kažnjen novčanom kaznom od 12.300 kuna, kaznom zatvora od 15 dana uvjetno na 12 mjeseci i zabranom upravljanja motornim vozilima F kategorije devet mjeseci kad za to stekne uvjete – stoji u obavijesti Policijske uprave koprivničko-križevačke. (Foto: Ilustracija internet)