Vijeće mjesnog odbora Široko Polje podržava gradonačelnika Marina Mandarića u kandidaturi za još jedan mandat

Objavljeno: 14. 05. 2021.


PODIJELI:

Prije lokalnih izbora oglasilo se i Vijeće mjesnog odbora Široko Polje priopćenjem gdje daju javnu podršku gradonačelniku Marinu Mandariću u kandidaturi za novi mandat gradonačelnika Grada Đakova.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

 

Drage sumještanke i sumještani,

iza nas je višegodišnje razdoblje u kojem smo nastojali uvidjeti vaše potrebe i raditi na unapređenju i boljem životu svih nas u Širokom Polju. U suradnji s aktualnim gradonačelnikom Marinom Mandarićem i županom Ivanom Anušićem odrađeno je mnogo aktivnosti na uređenju infrastrukture koja nam svima omogućava lakši suživot u Širokom Polju od čega posebno izdvajam rekonstrukciju javne rasvjete, izgradnju otresnica na prilaznim poljskim putevima, izgradnju makadamske ceste od igrališta NK “Hajduk” do mjesnog groblja, nabavku novih crkvenih klupa i pločica oko vanjskog oltara crkve sv. Izidora kao i rekonstrukciju nogostupa u cijelom naselju koja još uvijek traje i uskoro će biti završena.

Ukoliko smatrate da smo do sada, zajednički, napravili dobar posao u Širokom Polju želja nam je da zajedno podržimo aktualnoga gradonačelnika Marina Mandarića i župana Ivana Anušića kako bi svoje funkcije zadržali u još jednom mandatu. Zajedno s njima nastaviti ćemo započete projekte, a isto tako započeti i nove od kojih posebno izdvajamo: izgradnju kanalizacijskog sustava u sklopu Aglomeracije Punitovci, izgradnju športsko-nastavne dvorane u sklopu područne škole J. A. Ćolnića i izgradnju te asfaltiranje županijske ceste prema Semeljcima za što su, kako bi osigurali punu širinu trase županijske ceste, zemljište darovali g. Mijo Zeko i g. Goran Tokić na čemu im se iznimno zahvaljujem.

U kontekstu svega navedenoga molim vas da nas podržite i na predstojećim lokalnim izborima 16. 5. 2021. i glasate za liste HDZ-a:

– za izbor gradonačelnika Grada Đakova; HDZ – Marin Mandarić

– za izbor članova Gradskog vijeća Grada Đakova; HDZ – predstavnik Širokog Polja – David MIlić

– za izbor župana Osječko-baranjske županije; HDZ – Ivan Anušić

– za izbor članova Skupštine Osječko-baranjske županije; HDZ – predstavnik Grada Đakova – Josip Tomičić

– stoji u priopćenju za javnost VMO Široko Polje koje potpisuje predsjednik MO Široko Polje David Milić.