Vinković: Izađite na izbore kako ovi opet ne bi dobili četiri godine da nas vraćaju nazad

Objavljeno: 23. 04. 2021.


PODIJELI:

Zoran Vinković ne odustaje od svoje kandidature.

 

NE ODUSTAJEM OD KANDIDATURE

„Dakle, ja ne odustajem od kandidature, to sam dužan ovome gradu, svim građnakama i građanima grada Đakova i njegovih prigradskih naselja. Što se tiče same presude, ja se i dalje osjećam nevin jer nije bilo ni pogodovanja, nije bilo ni namjere, nije bilo ni štete, a po meni, nije bilo ni djela, taj postupak je otišao na Vrhovni sud. 

Ja od kandidature ne odustajem, a vidjet ćemo dalje kako će se situacija razvijati. Kažem, ne mogu odustati jer to sam dužan gradu i svim građanima Đakova” – rekao je Vinković za Radio Đakovo.

IZAĐITE NA IZBORE KAKO OVI OPET NE BI DOBILI 4 GODINE DA NAS VRAĆAJU NAZAD, IAKO SE HVALE DA GRAD ĐAKOVO IDE NAPRIJED

“Moja lista, dakle, u ovome trenutku se pregovora o mogućim koalicijama s drugim političkim opcijama, ona će svakako biti na izborima, a temelj nisu mjesta na listi nego je to program koji je sličan mom programu „Vratimo Grad građanima”, a to u svakom slučaju nije HDZ i ja pozivam građane i građanke Đakova da u što većem broju iziđu na izbore kako ovi opet ne bi dobili 4 godine da nas vraćaju nazad iako se hvala da Grad Đakovo ide naprijed” – rekao je između ostalog bivši gradonačelnik Đakova Zoran Vinković za Radio Đakovo.