VLATKO MIKOLAŠEVIĆ NOVI JE PREDSJEDNIK HSS-a DONJI MIHOLJAC

Objavljeno: 17. 01. 2016.


PODIJELI:

hssdm3

Nakon održanih izbora Gradska organizacija HSS-a D.Miholjac ima novoga predsjednika Vlatka Mikolaševića / vijećnika u gradskom vijeću /, za potpredsjednike su izabrani Nikola Kusturić i Mihael Sklizović, tajnica je Barbara Vrban, a blagajnica Anica Takalić.

hssdm2 Skupštini su nazočili i brojni gosti od predsjednika županijske organizacije Zvonka Pongraca, potpredsjednika županijske organizacije Stjepana Živkovića,županijskog vijećnika HSS-a Nikole Lelasa do predsjednika gradskih organizacija Osijeka, a ujedno i predsjednika stručnog vijeća HSS-a Osječko-Baranjske Županije Maria Turalije te predsjednik gradske organizacije Đakova Mile Kaselj.

Na Izbornoj skupštini od strane novo izabranog predsjednika predložen je novi program i smjer rada GO HSS-a D.Miholjac koji je jednoglasno usvojen. Predsjednik Mikolašević, obećao je da će tijela gradske organizacije donijeti svoj stav oko koalicije u Gradu te najaviohssdm1 drugačije i proaktivnije vođenje politikeu D.Miholjcu, više međusobne komunikacije te uvođenje mladih i svježih lica koja nisu opterećena onim što je bilo nego su spremna graditi bolju i kvalitetniju budućnost našega Grada i HSS-a. Vratimo HSS-ovcima i našim simpatizerima u gradu vjeru u bolje sutra, jer mi to možemo i hoćemo.

U obraćanju predsjednika županijske organizacije Zvonka Pongraca je naglašeno da HSS Donjega Miholjca odredi svoj put , preispita koalicijski odnos te hrabro krene u nove izazove za koje će imati podršku županijske organizacije. Kako je kod vas u D.Miholjcu došlo do promjena, smatram da su promjene potrebne i dobro došle u svim ostalim organizacijama gdje rad HSS-a OBŽ nije prepoznat i gdje nema rezultata, vrijeme je pred nama i sve ovisi o nama.

U HSS-u moramo revidirati programske smjernice te se upitati zašto bi mladi čovjek glasao za HSS i kad na to pitanje budemo imali odgovor HSS će postati bitan čimbenik na političkoj sceni naše županije pa i cijele HR. Po meni u HSS-u je potreban Preobražaj u svim segmentima bile su riječi predsjednika Pongraca.

Tajnik HSS-a OBŽ

Drago Šimek