05.02.2019

Za izgradnju reciklažnog dvorišta Vitika Gradu Đakovu više od tri milijuna kuna

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Dubravko Ponoš i gradonačelnik Grada Đakova Marin Mandarić potpisali su danas u Maloj gradskoj vijećnici Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Kohezijskog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020. za izgradnju reciklažnog dvorišta Vitika vrijedan više od tri milijuna kuna.

Riječ je o dodjeli bespovratnih sredstva u iznosu od 3.037.171,71 kuna što je najviši mogući iznos sufinanciranja ukupno utvrđene vrijednosti prihvatljivih izdataka što predstavlja 85 posto ukupno prihvatljivih troškova Projekta.

Potpisivanju je nazočio i zamjenik župana Osječko-baranjske županije Petar Lagator. Ministar Ćorić izrazio je zadovoljstvo odličnom suradnjom sa gradonačelnikom Marinom Mandarićem i suradnicima ne samo po pitanju ovog projekta, dok je direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Dubravko Ponoš ponovno naglasio kako Đakovo može biti pokazni primjer kako se radi – stoji u obavijesti Grada Đakova. (Foto: Grad Đakovo)

Please follow and like us:
error0

Portal Široko Polje

nezavisniportalsirokopolje@gmail.com
FB Portal Široko Polje
Videokanal Portal Široko Polje
Siroko Polje
+C