ZABAVNO I HUMANITARNO “VALENTINOVO S HSS-om”

Objavljeno: 07. 02. 2017.


PODIJELI:

ĐAKOVO – Pomlađena i osnažena, Gradska organizacija Hrvatske seljačke stranke priprema u povodu Valentinova prigodno druženje i večeru za sve svoje članice, članove, simpatizere i prijatelje stranke.

“Valentinovo s HSS-om” bit će ove subote (11. veljače) u hotelu Blaža s početkom u 19 sati, a goste će zabavljati tamburaški sastav Đerdani, ŽVS Đakovčanke i mlada zvijezda Matea Matković.

– Dan ljubavi simpatična je prilika za zajedničko okupljanje i tješnje povezivanje članica i članova naše stranke, kao i onih koji su nam bliski, uoči brojnih izazova što nas čekaju ovoga proljeća. Uz tamburicu i neformalno druženje, razmijenit ćemo ideje za daljnje jačanje stranke te nove projekte na dobrobit svih naših sugrađana. Kako smo socijalno osviještena stranka, valentinovska večera imat će i humanu notu, pa ćemo prikupljanjem dobrovoljnih priloga i tombolom pomoći obiteljima u potrebi, najavljuje predsjednik đakovačkog HSS-a Mile Kaselj, koji je na nedavnoj zagrebačkoj Izbornoj skupštini postao član HSS-ova Glavnog odbora.  

Prijave za “Valentinovo s HSS-om” primaju se i dalje e-poštom na hss.djakovo@gmail.com ili na broju telefona 091/281 1107.