Zakupila vilu s bazenom u Đakovu da proslavi razvod braka

Objavljeno: 19. 06. 2020.


PODIJELI:

Đakovački iluzionist Josip Ciganović, vlasnik vile s dva bazena i nizom drugih sadržaja za cjelodnevnu zabavu svih uzrasta, kaže kako je nakon koronakrize zaprimio niz zahtjeva za različite proslave u svojoj Vili Magic, među kojima i zahtjev Osječanke koja je upravo tu krajem lipnja odlučila proslaviti razvod braka – piše Glas Slavonije.

 

ZA SRETNU RASTAVU NI 3 000 KUNA ZAKUPA NIJE MALO

Osječanka je unajmila vilu 27. lipnja za vrijeme od 15 sati popodne do 10 sati ujutro idućega dana. Rekla je da stiže s društvom od 10 do 15 prijateljica i da želi da se nakon proslave imaju gdje odmoriti, a naša vila ima sobe, ležajeve za to – kaže Ciganović. Dodaje da se Osječanka već razvela, a za svoj je novi put bez “bračnih okova” tražila i parking, gdje ona i društvo mogu parkirati svoja vozila. Već je, kaže Ciganović, podmirila i račun za zakup vile – 3000 kuna.

PROSLAVA SLOBODE MOGLA BI DOSEĆI I DO 1 000 EURA

Rekla je da želi proslaviti razvod braka jer je ‘izišla iz pakla‘ – kaže Ciganović o razlozima nesvakidašnje proslave u njegovoj vili. Budući da je za proslave u ovoj vili uobičajena narudžba hrane, catering iz nekog od đakovačkih restorana, te s obzirom na veličinu društva, slavlje zbog razvoda braka Osječanku bi moglo u konačnici koštati i do 1000 eura, procjene su. No što je to, reći će neki, u odnosu prema cijeni njezine slobode?! S obzirom na to da su statističari (i) lani izračunali da u Hrvatskoj svaki treći brak završi razvodom, Vila Magic proslava poput Osječankine mogla bi imati još – piše između ostalog Glas Slavonije. (Foto: internet ilustracija)

Please follow and like us:
error1
fb-share-icon0