ZAŠTO GRADONAČELNIK ŠTITI POČINITELJE VANDALIZMA USMJERENOG PROTIV ČLANOVA SDP-a? ILI SAMO LAŽE?

Objavljeno: 20. 06. 2016.


PODIJELI:

SDP

Nakon prošlotjednih incidenata usmjerenih protiv gradske vijećnice SDP-a koja je u nekoliko navrata ukazala na nepravilnosti u jednoj gradskoj tvrtci, gradonačelnik je opet pokušao obmanuti javnost.

sdpvinkNaime, u svom javnom istupu kada se opravdavao za prošlotjedni incident, gradonačelnik je podsjetio na prošlogodišnje incidente usmjerene protiv članova SDP-a te izjavio kako je pronađen vandal koji je na kući tajnika gradskog SDP-a nacrtao fašističko znakovlje. Kako žrtve vandalizma nemaju informaciju o počinitelju, a čini se gradonačelnik ima, poslali smo upit Policijskoj upravi Osječko-baranjskoj te zatražili očitovanje na izjavu gradonačelnika.

U svom brzom odgovoru policija navodi kako su „tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici ispitali više osoba te da policija još uvijek traga za nepoznatim počiniteljem“ što dovodi do činjenice da gradonačelnik ili namjerno govori neistinu ili zna tko stoji iza spomenutog vandalskog čina.

Nedopustivo je da osoba tog profila vodi grad. Ukoliko ima saznanja o spomenutom incidentu ili o počinitelju istoga, dužan je kao svaki građanin ove zemlje ta saznanja reći policiji. A ako ima informacije koje ni policija ne može iznijeti, onda je to posao za neke druge institucije.

Gradski odbor SDP-a Đakovo

.