20.05.2019

“Zeleno srce Đakova – Najljepša okućnica 2019.”

Turistička zajednica grada Đakova Objavljuje

JAVNI POZIV

Svim građankama i građanima grada Đakova i prigradskih naselja, vlasnicima privatnih kuća s lijepo uređenim okućnicama za uključenje u akciju «Zeleno srce Đakova – Najljepša okućnica 2019.»

U navedenoj akciji vršit će se ocjenjivanje uređenosti okućnica privatne kuće  ili balkona (privatne kuće ili stambene zgrade) prema slijedećim kriterijima:

  1. cvjetnost i hortikulturno uređenje (vlastito održavanje tijekom cijele godine, originalnost uređenja, raznovrsnost bilja)  – max 5 bodova
  2. opremljenost (natpis ulice, kućni broj, uređena ograda) – max 5 bodova
  3. na glavnoj prometnici, centru ili u funkciji turizma –  max 5 bodova
  4. broj komentara na Facebook stranici TZG Đakova, na način da se ispod slike favorita upiše:”Ovo je moj glas za Zeleno <3 Đakova” – max 5 bodova

UKUPNO: max 20 bodova

Javni poziv je otvoren od 17. svibnja do 30. lipnja 2019.

Prijave na Javni poziv dostavljaju se na adresu: Turistička zajednica grada Đakova, Kralja Tomislava 3, 31 400 Đakovo, email: tz-grada-djakova@os.t-com.hr  (putem e-mail-a, poštom ili osobno), s naznakom:”Zeleno Srce Đakova – Prijava za akciju Najljepša okućnica 2019.”.

Prijava treba sadržavati  ime i prezime vlasnika objekta, adresu, broj telefona i tri fotografije okućnice objekta  u digitalnom obliku, s naznakom:”Zeleno Srce Đakova – Prijava za akciju Najljepša okućnica 2019.”.

Prijavu za Najljepšu okućnicu 2019. može podnijeti i osoba koja nije vlasnik okućnice uz prethodnu suglasnost vlasnika okućnice.

Pobjednik iz 2018. godine se ne može kandidirati na ovaj poziv.

Uz prijavu na Javni poziv, vlasnik objekta podnosi i pisanu privolu za prikupljanje i obradu osobnih podataka (privola za objavom fotografija okućnice ili balkona na društvenim mrežama TZG Đakova).

Povjerenstvo Turističke zajednice grada Đakova ocijenit će kandidature te dodijeliti nagrade i priznanja za prva tri mjesta:

1. mjesto – bon za kupovinu u vrtnom centru u visini 2.000,00 kn

2. mjesto – nagrada tvrtke Univerzal d.o.o. Đakovo u visini 1.500,00 kn

3. mjesto –  bon za kupovinu u vrtnom centru u visini 1.000,00 kn

Ostalim kandidatima biti će uručene prigodne zahvalnice.

Dodjela nagrada, priznanja i zahvalnica održati će se 6.7.2019. u sklopu prigodnog programa u Strossmayerovom perivoju – stoji u pozivu Turističke zajednice Grada Đakova. (Foto: TZ Grada Đakova)

Please follow and like us:
error0

Portal Široko Polje

nezavisniportalsirokopolje@gmail.com
FB Portal Široko Polje
Videokanal Portal Široko Polje
Siroko Polje
+C