BAHATOST SOLDE I VINKOVIĆA NEMA GRANICE! ZA GRAD NE RADE NIŠTA, PLAĆAJU KAZNE I PRODAJU DEMAGOGIJU KAKO BI SE ODRŽALI NA VLASTI!

Objavljeno: 01. 07. 2015.


PODIJELI:

gđ

Na web stranici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU objavljen je u veljači ove godine poziv za sufinanciranje projekata lokalne zajednice na koji je Đakovo moglo prijaviti 2 projekta.

Do isteka roka na natječaj je prijavljeno ukupno 511 projektnih prijedloga iz čitave Hrvatske, od kojih je 487 zadovoljilo administrativnu provjeru.

odgovor_mrrfeuS područja naše, Osječko-baranjske županije, prijavljeno je 47 projekata, a  samo 3 projekta nisu zadovoljila administrativnu provjeru, odnosno nisu imali potpunu dokumentaciju. U 3 spomenuta projekta koja nisu imala traženu dokumentaciju, nalaze se i 2 projekta Grada Đakova.

Kako nesposobni dvojac Soldo-Vinković, kontrolom medija u Gradu plasira priče koje idu samo njima u korist, a uglavnom su netočne i nepotpune, a kako o ovome nećete ništa čitati u nekim lokalnim medijima, prilažemo kao dokaz odgovor ministra Grčića na zastupničko pitanje saborskom zastupniku i predsjedniku GO SDP-a Đakovo, Damiru Tomiću.

Tomić je po objavi rezultata zatražio od ministra pojašnjenje o zaprimljenim projektnim prijedlozima iz Đakovštine, a u priloženoj tablici je vidljivo da su sve Općine u okruženju uspješno pripremile projekte. Samo Grad Đakovo nije! Naime, Đakovo nije poslalo osnovni dokument – financijski plan, što je zasigurno presedan. Tražiti novac od države, a ne imati financijski plan!!

Valjda dvojac Soldo-Vinković nema vremena raditi ono za što su izabrani zbog zbrinjavanja vlastitih kadrova u gradskim tvrtkama i aferama koje nižu u Univerzalu?!

Kada će netko u Gradu Đakovu početi odgovarati za propuste koji djeluju na sve građane ovoga Grada i guraju ga sve dublje u propast ??

Klub vijećnika SDP-a u GV Grada Đakova