BIRAMO NAJBOLJI MATURANTSKI SLOGAN U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

Objavljeno: 08. 04. 2016.


PODIJELI:

maturanti

Petu godinu zaredom birat će se najbolji maturantski slogan osječko-baranjskih i osječkih maturanata u organizaciji dvaju Savjeta mladih, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.

Projekt je osmišljen kao nagradni natječaj u kojem će maturanti prijavljivati svoje šaljive natpise na majicama, koje će nositi posljednjega dana škole. Maturantski slogani će se od petka 8. travnja moći prijavljivati na Facebook stranici osječko-baranjskog Savjeta mladih, najavili su to na konferenciji za javnost u prostorijama Osječko-baranjske županije predsjednica Županijskog savjeta mladih Donna Šimatić i predstavnik Gradskog savjeta Jurica Žanić.
Projekt se provodi u suradnji s portalom SiB.hr, a za najbolje su i ove godine osigurane nagrade. Svi prijavljeni slogani bit će postavljeni na ovom Portalu. O najboljem maturanstkom sloganu odlučivat će korisnici društvene mreže Facebook, tako što će lajkati slogane, koji im se najviše sviđaju. Slogan koji bude imao najviše lajkova na dan 16. svibnja u 12 sati, biti će proglašen za najbolji maturantski slogan.
Nagrade za najbolje slogane osječkih maturanata bit će dodijeljene 17. svibnja u sklopu proslave ispraćaja maturanata i plesa Quadrille, dok će maturantima koji budu imali najbolje slogane na području Županije nagrade biti uručene naknadno – najavljuje se iz Osječko-baranjske županije.

.