BORIS TANASIĆ PREDSJEDNIK MLADIH HSS-a OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE

Objavljeno: 13. 12. 2015.


PODIJELI:

MLADIHSS

Boris Tanasić izabran je za predsjednika Organizacije mladih HSS-a OBŽ.

Dana 11.12.2015. na jezeru Jošava, Đakovo održana je Izborna skupština Organizacije mladih HSS-a OBŽ. U radnoj atmosferi na izbornoj skupštini OM HSS-a OBŽ za predsjednika je izabran BORIS TANASIĆ; potpredsjednici DEJAN JELOŠEK, MIHAEL ROMAC, HELENA JANKOVIĆ; tajnik je VLADIMIR MIHALJEVIĆ, blagajnik je IVAN BALAŽ

U županijski odbor mladih izabrani su: ANTE LELAS, MIHAEL SKLIZOVIĆ, ANTONIJA KOŽUL, IVAN ANDRIĆ I DINO MODRIĆ.

izbornamladihhssIzbornu skupštinu svojim prisustvom i pozdravnom riječi uveličali su predsjednik HSS-a Osječko-baranjskog Zvonko Pongrac,predsjednik GO HSS-a Đakovo Mile Kaselj, predsjednik GO HSS-a Osijek Mario Turalija, predstavnica organizacije Hrvatsko srce Vesna Pilipovoć, glavni tajnik OM HSS-a Marko Belošević, podpredsjednica OM HSS-a Marija Kukić, predsjednik OM HSS-A Vukovarsko-srijemske županije Stjepan Gašparović.
Predsjednik HSS-a OBŽ Zvonko Pongrac obraćajući se mladima izrazio je zadovoljstvo što se u HSS-u Osječko-baranjskoj županiji nakon svih problema kroz koje je prolazio opet zaživjela organizacija mladih, uz čestitke novoizabranom predsjedniku napomenuo je kako je uključivanje i aktivnosti mladih članova važno kako za županijsku organizaciju HSS-a tako i za organizaciju HSS-a na državnoj razini. Vaš zadatak je priprema i provođenje vaših programa i na kraju čestitao vodstvu mladih HSS-a OBŽ, i za kraj rekao   Vi ste budućnost stranke i ovih 110 godina će na Vama potrajati još više! Mladi su dali puno HSS-u i dati će još više u budućnosti!“ Pongrac je izrazio uvjerenje da će novoizabrani predsjednik OM-HSS-a OBŽ, još više ojačati OM HSS-a Osječko-baranjske županije!

Novo izabrani predsjednik Boris Tanasić zahvalio se na podršci, te ukratko iznio svoj plan i program rada mladih HSS-a OBŽ. Zahvaljujem se predsjedniku Pongracu i suradnicima na podršci, te Vas uvjeravam da će mladi HSS-a OBŽ biti ponos i dika Osječko-baranjske županije. Moramo zasukati rukave i odmah krenuti na rad za dobrobit nas i HSS-a ispred nas su velike zadaće, od poslova koji smo odradili kako smo najbolje znali parlamentarni izbori pa sad dolaze pripreme na kojima se moramo dobro pripremiti za nadolazeće lokalne izbore koji bi mogli biti krajem 2016,a sve ovisi o nama kako ćemo ih prihvatiti i odraditi. Za kraj predsjednik mladih OBŽ rekao je da je ponosan na svoje suradnike, te da zajedno sa njima započinje neko novo vrijeme gdje se želimo dokazati radom,poštenjem i pravicom.
Nakon službenog dijela i same skupštine ostatak dana nastavljen je u ugodnom druženju i veseloj atmosferi na jezeru JOŠAVA.

        Predsjednik OM HSS-a OM   

Boris Tanasić

.