Budrovčani silno ogorčeni suđenjem u Trnavi

Objavljeno: 15. 04. 2018.


PODIJELI:
Silno je ogorčenje Budrovčana nakon odigrane utakmice u Trnavi: NK Dinamo – NK Slavonija (Budrovci), gdje je utakmica završila podjelom bodova (3:3), uz brojne sudačke previde (prema izvještaju delegata utakmice), utakmica je produžena čak 9 minuta i 38 sek.

“Nogometna utakmica igra se po pravilima 90 minuta, ali sudac današnje utakmice u Trnavi između domaćeg “Dinama” i NK “Slavonija” Budrovci, Krešimir Marković, odlučio je da se današnja utakmica igra dok domaćin ne ostvari povoljan rezultat, odnosno 100 minuta. No, krenimo redom.
Poveli smo već u 4. minuti autogolom, da bi u 10. minuti već bilo 2:0 pogotkom povratnika Željka Kladarića. Nakon toga na scenu stupa sudac Krešimir Marković te ne sudi dva čista jedanaesterca za nas. Nakon toga domaćini zabijaju za 2:1. Nismo se dali upustiti u sudačke igre i vrlo brzo drugi Kladarić u našoj ekipi, Ivan, zabija za 3:1 i ovim rezultatom odlazi se na odmor.
U drugom poluvremenu ulogu glavnog glumca na sebe preuzima sudac, Krešimir Marković, koji na očigled gledatelja sudi u korist domaćina. Ne samo da tako sudi naočigled njih, nego te iste gledatelje poziva na obračun nakon utakmice.
U takvoj utakmici, dirigiranoj od strane suca, domaćini iz prekida zabijaju za 2:3. Treba napomenuti da je protivnički igrač u prethodnoj akciji očigledno igrao rukom.
Kada smo mislili da smo sve vidjeli od gospodina (možda suviše lijep naziv za njega) Markovića, tek onda kreće njegov show.
Prvo je pokazao nepotrebnih 6 minuta nadoknade, da bi to po trajalo 10ak minuta, točnije 9 minuta i 38 sekundi.
U 8. minuti nadoknade dobili smo gol za 3:3, a vjerojatno bi se igrala i 88. minuta nadoknade da domaćini nisu zabili. Igralo bi se vjerojatno dok je dobra vidljivost, a možda i po mraku budući da su kod našeg gola bili reflektori, a na protivnički se nije ni smjelo igrati.” – stoji između ostalog u objavi na službenoj FB stranici NK Slavonije iz Budrovaca.