Cilj je snažan, ujedinjen i stabilan HDZ koji će djelovati u sinergiji

Objavljeno: 09. 12. 2017.


PODIJELI:
Danas je Hrvatska demokratska zajednica u Osijeku održala konferenciju za medije na kojoj su se govorili novoizabrani predsjednik osječkog HDZ-a Ivan Radić i predsjednik osječko-baranjskog HDZ-a Ivan Anušić. Radić se zahvalio glasačima na potpori i rekao kako su unutarstranački izbori koji su održani prije tjedan dana prošli u duhu demokracije i uz veliki odaziv članova. Najavio je djelovanje stranke u sinergiji između državne, županijske i gradske organizacije.

„Županijski i gradski HDZ su jedinstveni i osnaženi, nakon 12 godina dobili smo župana kojem ispred GO HDZ-a dajem neupitnu potporu. Očekujem da će na sljedećim lokalnim izborima 2021. godine HDZ dobiti prvi put i mjesto gradonačelnika Osijeka.“ – rekao je Radić.

Župan Osječko- baranjske županije i predsjednik županijskog HDZ-a Ivan Anušić čestitao je novom rukovodstvu osječkog HDZ-a te potvrdio kako sada imaju jedan zajednički cilj, a to je dobiti povjerenje građana kako bi za tri godine formirali vlast u Osijeku. Radit će to na isti način kao što su ostvarili uspjeh na posljednjim lokalnim izborima na kojima je pobjeda osigurana u županiji, 3 grada i 23 općine.
„Unutarstranački izbori su iza nas, iza njih nije ostalo sukoba niti će ih biti. Djelovat ćemo u sinergiji i zajedno idemo u nove pobjede za dobrobit svih građana. Gradimo i dalje projekt boljeg, osnaženog, ujedinjenog i stabilnog HDZ-a.“ – istaknuo je Anušić.

Martina Gavran, mag.cult.      
                                                                                                      

Glasnogovornica HDZ-a Osječko-baranjske županije