Đakovčanka Adriana Vuković potpisala svoj prvi profesionalni MMA ugovor s najjačom svjetskom ženskom borilačkom promocijom

Objavljeno: 24. 01. 2018.


PODIJELI:
Đakovčanka Adriana Vuković potpisala je svoj prvi profesionalni MMA ugovor s najjačom svjetskom ženskom borilačkom promocijom Invicta FC.
Svoj debi u Invicti će imati 4. svibnja ove godine na priredbi u SAD-u, a za sada se ne zna tko bi joj trebala biti protivnica u MMA debiju. Vuković je otkrila i da ima novog (prvog) menadžera. Radi se o Jimu Walteru, čovjeku koji se brine i za karijeru Stipe Miočiću – piše Fightsite.hr.

PRVI PROFESIONALNI UGOVOR
Adriana Vuković je o velikom potpisu javnost obavijestila preko službenog FB profila.

“Iako je ovdje noć…ali tko može spavati, kada se ugovori potpisuju.
Evo ga, došao je i taj trenutak – prije nekoliko sati potpisala sam svoj prvi profesionalni ugovor za američku MMA organizaciju InvictaFC.
Put nije bio lagan, a sada će biti još i teži…U ovom sportu nema slabih djevojaka i sve one ulaze u oktogon s jednim ciljem – da te poraze. Unatoč tome, ja njih želim samo pobijediti. Kako god bilo, neka bude Božja volja…

ZAHVALA DOSADAŠNJIM TRENERIMA
Hvala mom treneru Firasu Zahabiu (na fotki) koji je vjerovao u mene od moje 14. godine. Hvala i predsjednici Invicte Shannon Knapp, koja je također vjerovala u mene i pružila mi ovu priliku.
Ima još puno ljudi kojima bih se željela zahvaliti, no vjerujem da bi ih dugo nabrajala. No, svakako želim spomenuti moje dosadašnje trenere Blaženka Krčeka i Damira Matijevića (judo), Zlatka Klarića (grappling/MMA), Danijela Šimundića (tajlandski boks), Damira Lepošu (boks), Nikolu Švalja (boks), Leonarda Pijetraja (boks) i Željka Vukovića (šećer na kraju Brazilian Jiu-Jitsu/Grappling/MMA)…te Bernarda Bana, prvog koji je vidio da bi to moglo ovako završiti. Hvala i svim mojim sparing partnerima i partnericama – nadam se i budućoj suradnji.

HVALA OBITELJI NA POTPORI, ALI TATA JE IPAK ODRADIO NAJVEĆI POSAO
Naravno ponajviše hvala mojoj obitelji na najvećoj potpori. Tata je ipak odradio najveći posao oko svega ovoga.
I na posljetku, hvala i Jimu Walteru, mom manageru koji dalje preuzima stvari u svoje ruke. Btw, on je i manager našeg Stipe Miočića.
Prvi pro fight bit će 4. svibnja ove godine u USA (trebao je biti 24. ožujka, ali zbog ishođenja sportske USA vize, tehnički bi bilo knap). 
Hvala vam svima na potpori i što vjerujete u mene…vjerujem i ja u sebe!!!” – stoji na kraju u objavi sjajne vijesti Đakovčanke Adriane Vuković.