Dan posjetitelja BNI grupe Mursa

Objavljeno: 28. 03. 2017.


PODIJELI:

BNI grupa MURSA održat će u Hotelu Waldinger, Županijska ulica 8, Osijek u srijedu, 29. 3. 2017., od 8 do 10 sati predstavljanje osnovnih načela sustava marketinga usmenom predajom (“od usta do usta”).

BNI je međunarodna organizacija poduzetnika i poslovnih ljudi čija je primarna svrha međusobno pomaganje članova pri traženju novih klijenata. Danas je to daleko najuspješnija organizacija takve vrste u svijetu, s više od 7300 aktivnih grupa, u 64 zemlješiromsvijeta-uNjemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Velikoj Britaniji, Italiji, Mađarskoj, Irskoj, Nizozemskoj, Skandinaviji, Australiji, NovomZelandu, JužnojAfrici, Izraelu, Maleziji, Singapuru, Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi, Indiji, Tajvanu, Tajlandu, Japanu, Meksiku, UAE…

Prošle su godine članovi BNI-a međusobno razmijenili više od 7,7 milijuna poslovnih preporuka koje su za članove generirale poslove vrijedne više od 9,3 milijardi eura.

Cilj naše manifestacije „Dan posjetitelja“ je daljnji razvoj grupe BNI Mursa i upoznavanje svih zainteresiranih poduzetnika i građana s našim dosadašnjim radom. Na sastanku će sudjelovati više od 40 poduzetnika iz regije što jasno govori o snazi BNI grupe koja uspješno odolijeva ovoj teškoj ekonomskoj situaciji.