DANIJEL ĐAKALOVIĆ NOVI JE PREDSJEDNIK OO HSS-a VUKA

Objavljeno: 30. 12. 2015.


PODIJELI:

hssvuka

Dana 29.12.2015. u prostorijama Općine Vuka održana je Izborna skupština OO HSS-a Vuka.

U radnoj atmosferi na izbornoj skupštini OO HSS-a Vuka za predsjednika izabran je Danijel Đakalović, potpredsjednik Krešimir Kopljar, tajnik Jurica Šegović, blagajnika Mihael Kečinović, a u odbor OO HSS-a ušli su Tomislav Sak,Davor Ljušanin, Antun Krnić,Josip Gazić i Stjepan Maričić.

Predstavnici u županijskioj skupštini izabrani su Danijel Đakalović i Jurica Šegović.

HSS VUKAIzbornu skupštinu svojim prisustvom i pozdravnom riječi uveličali su predsjednik HSS-a Osječko-baranjskog Zvonko Pongrac,predsjednik GO HSS-a Đakovo Mile Kaselj, predsjednik GO HSS-a Osijek Mario Turalija. Predsjednik HSS-a OBŽ Zvonko Pongrac obraćajući se članovima Općinske organizacije Vuka izrazio je zadovoljstvo što je u OO HSS-a Vuka došlo do smjene predsjednika i dobrog djela mladih kadrova koji će budućnosti biti pokretač novih incijativa, jer vidljivo da je proračun za 2016. godinu napuhan te da nije realan kao ni ovaj iz 2015. godine te očekujem aktivnosti novog vodstva sa našim vijećnikom da se izbore za dobru startnu poziciju za nadolazeće lokalne izbore, uz čestitke novoizabranom predsjedniku napomenuo je kako je uključivanje i aktivnosti mladih članova važno kako za županijsku organizaciju HSS-a tako i za organizaciju HSS-a u Vuki. Vaš zadatak je priprema i provođenje naših programa rekao je Pongrac te je izrazio uvjerenje da će novoizabrani predsjednik -HSS-a, još više ojačati OO HSS-a Vuka.

Novo izabrani predsjednik Danijel Đakalović zahvalio se na podršci, te ukratko iznio svoj plan i program rada HSS-a i rekao da očekuje od svojih suradnika pa tako i mještana da se moraju zasukati rukave i odmah krenuti na rad za dobrobit Općine, jer vidljivo je da se može bolje i korektnije.

Iza nas i ispred nas su velike zadaće, od poslova koji smo odradili kako smo najbolje znali parlamentarni izbori pa sad dolaze pripreme na kojima se moramo dobro pripremiti za nadolazeće lokalne izbore koji bi mogli biti krajem 2016,a sve ovisi o nama kako ćemo ih prihvatiti i odraditi. Za kraj predsjednik Đakalović rekao je da je ponosan na svoje suradnike, te da zajedno sa njima započinje neko novo vrijeme na prostorima općine Vuka, jer se želimo dokazati radom,poštenjem i pravicom.

 Predsjednik OOHSS-a Vuka

 Danijel Đakalović

.