DEMANTIJ “GLASNOGOVORNIKA” HDZ-a

Objavljeno: 19. 09. 2014.


PODIJELI:

sdp

Kako niti jedna osoba iz političkog života grada Đakova do sada nije odgovarala za izrečene neistine u nekom lokalnom mediju, prisiljeni smo na ovaj način demantirati neistine izrečene jučer u emisiji Izravno Radio Đakova.

Naime, neistinita je tvrdnja HSP-ovca Mate Rajiča kako  se članovi SDP-a nalaze u upravnim tijelima gradskih poduzeća. Nama je jasno da gospodin Rajič ima naputak svojih dražesnih koalicijskih partnera braniti nesposobnost HDZ-a, ali pristojno bi bilo barem ne iskrivljavati istinu.

Kako gospodu iz HDZ-a  jako zanima ravnateljica vrtića i njen mandat, koji je počeo teći puno prije lokalnih izbora i koja je izabrana od strane kolektiva, a ne politike, sve informacije mogu dobiti od predsjednika Upravnog vijeća vrtića koji je njihov HDZ-ovac. Možda je problem što dotični ne obavlja preuzete obaveze ili HDZ-ovce jednostavno boli red koji se uvodi u vrtić, pozitivno poslovanje ili ulaganja u standard i infrastrukturu vrtića kao što ih jako boli onaj red koji se uvodi na razini države.

Molimo Radio Đakovo i voditelja emisije da se demantij pročita i na početku iduće emisije Izravno 26.09.2014. Unaprijed zahvaljujemo.

GO SDP-a Đakovo