Dinamo i Hajduk miroljubivo

Objavljeno: 05. 11. 2017.


PODIJELI:
Utakmica u Trnavi, između Dinama i Hajduka završila je miroljubivo, bez golova 0:0.

HAJDUK : Mario  Ivić, Nikola Blažević, Borna Blažeković, Matija Đambić (Kristijan Ivić), Marko Ljubić, Igor Mandić, Matej Rudnički, Alen Pitlović, Marko Stražanac (Matej Veselinović), Ante Perak, Ivan Ognjenović.

Da li je Hajduk izgubio dva, ili je osvojio bod danas u Trnavi?

Činjenica je da su Širokopoljčani stajali bolje na terenu, vodili su igru, imali neke i prilike, ali stara boljka ove jeseni – gol igrač – sve više dolazi do izražaja.

Nije to bila utakmica sa pregršt prilika, niti sa tempom gdje bi igrači padali s nogu. Dojam je bio da je domaćin od početka zadovoljan s bodom, ako bude nešto više super.

Raspored na igralištu pokazao je da će Hajduk s Bornom Blažeković u napadu pokušati opasnije prijetiti protivniku.
Prvih pola sata upravo je Borna najviše i sijao paniku u obrani Dinama.

Tako se u 18. minuti prošetao gotovo u gol Trnavčana, međutim kako je bio suviše ukoso golman Dinama Zlatunić zatvorio je kut i obranio udarac.

U 21. minuti opet je Borna prošao po lijevoj strani, povratna lopta na 16 metara, udarac Alena Pitlovića ide preko gola.

Domaćin je prvi puta zaprijetio iz slobodnog udarca u 34. minuti, ali lopta je otišla zamalo pokraj gola.

U drugom poluvremenu opet je Hajduk prvi zaprijetio preko Borne Blažekovića, ali udarac sa 12-13 metara odlazi preko gola.

Možda i najveću priliku utakmice imao je Matej Veselinović, kada je krenuo sam prema golmanu Dinama, ali napadač Hajduka se odlučio pucati sa 16 metara, iako je imao otvoren put.

Bilo je još nekoliko pokušaja s obje strane, ali do kraja golmani nisu bili na velikim iskušenjima.

Završilo je kako je i počelo, miroljubivo 0:0.