Dječje božićne predstave u Centru za kulturu Đakovo

Objavljeno: 30. 11. 2022.


PODIJELI:

U Centar za kulturu Đakovo uskoro stižu dvije božićne poslastice za one najmlađe. U utorak, 6. prosinca u 18:00 sati publiku očekuje dječja predstava Tri Kralja koju će na kazališnim daskama Centra za kulturu Đakovo izvesti Kazalište Tvornica lutaka. Nakon nje, u ponedjeljak 19. prosinca, također u 18:00 sati, održat će se predstava Oprosti za Božić 2: Sjevernopolska avantura, inače autorski projekt Katarine Šestić Baotić i Josipe Oršolić, u suradnji s Kazališnom družinom Iglu.

 

Tri Kralja

Tri Kralja najnovija je predstava Kazališta Tvornica lutaka koja male, ali i velike vodi u Betlehem, i to prije više od 2000 godina. S osmijesima na licu i punog duha, glumci Luka Petrušić, Matija Šakoronja i Marko Hergešić širit će božićnu radost na publiku kroz uloge trojice mudraca – Baltazara, Gašpara i Melkiora. Predstavu je režirala Petra Radin.

Oprosti za Božić 2: Sjevernopolska avantura

Laura i Nora, sada već dobre prijateljice Djeda Mraza, pripremaju iznenađenje za ovogodišnji susret s njim. Međutim, iznenade se i same jer Djeda nema. Što se dogodilo? Je li riječ o običnom kašnjenju ili je snijeg zatrpao Sjeverni pol? I što s poklonima ako Djeda Mraza nema? Sve su to pitanja na koja moraju odgovoriti što prije, stoga sestre uzimaju stvar u svoje ruke i kreću u avanturu spašavanja Božića! A hoće li u tome uspjeti? To morate doći vidjeti!

Ulaznice za predstave moguće je kupiti u radno vrijeme blagajne Centra za kulturu Đakovo, vikendima od 16:00 do 20:00 sati. Cijena ulaznice je 20 kn / 2,65     EUR. Više informacija o predstavama, ali i tjednim filmskim projekcijama u Centru za kulturu Đakovo možete pronaći na Facebook stranici Centra za kulturu Đakovo i službenoj web-stranici Centra.