DVD-u Piškorevci od vrata do klima uređaja

Objavljeno: 31. 07. 2018.


PODIJELI:

Dobrovoljno vatrogasno društvo Piškorevci prijavilo se na Javni poziv Grada Đakova za dodjelu donacija vatrogasnim društvima sa projektom obnove vatrogasnog doma gdje su im odobrena sredstva za nabavku novih automatskih vrata.

Međutim, tu nije kraj ulaganjima.

SREDSTVA NISU POTROŠENA, DO KRAJA GODINE SE MOŽE PRIJAVLJIVATI
Kako sva sredstva nisu potrošena i gradonačelnik i zamjenik su rekli da se do kraja godine možemo prijavljivati sve do potpunog iskorištenja sredstava, išli smo i na projekt pokrivanja puta u Fažanu za djecu iz DVD-a gdje je vrijednost 7.500,00 kn te na projekt ugradnje klime za salu koja je u sastavu vatrogasnog doma. U njoj je već grijanje, dom je prošle godine legaliziran, sad nam još nedostaje klima, kaže Vidaković. Uz stožernu postrojbu DVD Đakovo, DVD Piškorevci dobro kotira sa članstvom i opremljenošću te se uvijek spremni za brzu intervenciju – stoji u obavijesti Grada Đakova.

ZVONIMIR VIDAKOVIĆ, predsjednik DVD-a Piškorevci: ZAHVALJUJEM GRADU ĐAKOVU NA REALIZACIJI PROJEKTA

To nam je bilo neophodno jer se u zimskim mjesecima željezna kapija nije mogla otvoriti i nismo bili mobilni. Ovim putem se zahvaljujem Gradu Đakovu na ustupljenim sredstvima i realizaciji projekta, kaže predsjednik DVD-a Piškorevci Zvonimir Vidaković.
Dodaje kako uz nove kapije ide i lim koji će se naknadno ugraditi, no obavili su još radova.

– Zamijenili smo i metalna PVC vratima, a na zadnju prostoriju gdje nam stoji oprema također smo stavili novu PVC kapiju. Znači, radi se o jednom projektu kojim smo zadovoljili tri potrebe Društva,
dodaje Vidaković uz pojašnjenje kako se radi o investiciji vrijednoj 50.360,00 kn.