Foto natječaj: Volim svoju županiju

Objavljeno: 28. 02. 2018.


PODIJELI:
Početak ožujka i ove godine donosi novo izdanje natječaja Volim svoju županiju. Riječ je o foto natječaju u kojemu Hrvatska zajednica županija daje priliku svim mladim umjetnicima da fotografijom prikažu ono najljepše od njihove županije.

U prethodnim je izdanjima ovaj natječaj zainteresirao velik broj ljubitelja fotografije da svoje umijeće podijele sa stručnim žirijem i javnošću. One najbolje nagradili smo vrijednim poklonima, a još primamljivije glavne nagrade pripremili smo i ove godine.

Za najuspješnije u kategorijama najbolja fotografija prema mišljenju žirija i broju glasova pripremili smo GoPro Hero 5 kamere.

Ipak, put do nagrada nije nimalo lak, posebice u kategoriji najbolje fotografije prema mišljenju žirija. Vjerujemo da će konkurencija i ove godine biti izrazito jaka, što našoj predsjednici žirija, profesionalnoj fotografkinji Mari Milin, neće nimalo olakšati posao. Uz nju, pristigle će radove ocjenjivati i djelatnici iz županijskih odjela za odnose s javnošću; Mateja GošćiejBernardo Pahor te Kristijan Toplak. Poseban dodatak žiriju je i naš Alan Špiljak, prošlogodišnji pobjednik natječaja.

Pripremite oko, izoštrite fokus Vaših kamera i od četvrtka, 1.ožujka, pokažite nam posebnosti svojih županija! – stoji u pozivu Hrvatske zajednice županija.