GOSPODARSKI OPORAVAK UMJESTO PARTIZANA I USTAŠA

Objavljeno: 17. 10. 2014.


PODIJELI:

vulin

Dragan Vulin, novi predsjednik HDSSB-a o budućnosti Slavonije i Baranje. U Hrvatskoj, potpuno opravdano, vlada opće razočaranje politikom i političarima.

Zadatak nas mladih je vratiti povjerenje u politiku, što nije nimalo lak zadatak. Vodio sam se mišlju da, ako ne pokušam nešto promijeniti, nemam pravo ni prigovarati. Kada bi svi mladi, pošteni i sposobni ljudi digli ruke od svega i prepustili upravljanje nekim drugima i drugačijima, bojim se i pomisliti kamo bi nas to odvelo. Ja to nisam htio dopustiti i pozivam sve da se aktivno uključe i daju svoj doprinos izlasku iz ove gospodarske, ali i moralne krize.

Bavljenje partizanima i ustašama, što neki rade, sigurno neće otvoriti ni jedno novo radno mjesto. U prvom planu nam je razvoj gospodarstva povlačenjem sredstava iz europskih fondova, u čemu smo pokazali iznimnu uspješnost, ali i neprestana politička borba za ravnomjernu raspodjelu državnih sredstava u našu slavonsko-baranjsku regiju, koja je više od dvadeset godina nerazumno zapostavljena od središnje državne vlasti. /Opširnije: glas-slavonije.hr/