Gradonačelnik Mandarić sa suradnicima u Širokom Polju – Uskoro zabrana parkiranja u centru sela

Objavljeno: 30. 09. 2017.


PODIJELI:
U najavljenom redovitom obilasku prigradskih naselja gradonačelnik Marin Mandarić jučer je sa bližim suradnicima obišao Široko Polje i sastao se s članovima MO Široko Polje.

USKORO ZABRANA PROBLEMATIČNOG PARKIRANJA


Gradonačelnik je upoznat s komunalnim problemima u Širokom Polju i planom izvršenja proračuna za sljedeću godinu kalendarsku godinu.
Od najzanimljivijih pitanja i prijedloga svakako je najavljena zabrana parkiranja u centru sela (ispred trgovine i ugostiteljskog objekta u Đakovačkoj ulici). Gradu je već proslijeđen dopis koji su uputile Hrvatske ceste PP Đakovo.

Do Svi svetih trebalo bi se očistiti zemljište iza groblja, a ubrzo bi se trebali i nasuti kamenom sve otresnice prema selu. Već idući tjedan dolazi greder u Široko Polje za saniranje poljskih puteva – najavljuje dogradonačelnik Antun Galić.

To bi trebali biti radovi koji idu već od idućeg tjedna.

Nešto dugoročniji planovi upućeni su kroz prijedloge Mjesnog odbora.

TO HDZ-a NEZADOVOLJAN IZOSTANKOM ŠIROKOG POLJA U PROGRAM IZGRADNJE KANALIZACIJSKOG SUSTAVA
Nakon Mjesnog odbora gradonačelnik je prisustvovao sastanku TO HDZ-a Široko Polje gdje je pružio punu podršku radu TO na čijem je čelu predsjednik David Milić.
 
TO HDZ-a izrazio je gradonačelniku nezadovoljstvo po pitanju programa izostanka uvrštenja Širokog Polja u program izgradnje kanalizacijskog sustava.

Na kraju se gradonačelnik zahvalio svima i zaželio što bolju daljnju suradnju.