Hajduk krenuo s pripremama za novu sezonu

Objavljeno: 16. 07. 2022.


PODIJELI:

Danas od 18:00 sati Hajduk je krenuo s pripremama za sezonu 2022./2023.

17 prisutnih igrača i još 5 opravdano odsutnih, to su igrači koji bi trebali novu sezonu učiniti puno ljepšom i uspješnijom od upravo završene.

Scenarij koji se svakako htio izbjeći u odnosu na prošlo ljeto, formiranje ekipe u zadnji trenutak Uprava kluba je i izbjegla. Iako je prijelazni rok za igrače tek na pola puta, Hajduk je priču sa igračima mogli bi reći uglavnom završio. 

Nekakva “krupna riba” možda bi Upravu i natjerala na dodatni napor u snaženju ekipe, ipak glavnina posla je odrađena. Trener Pero Duspara sa glavnim adutima Domagojem i Ljubanom Ivićem krenuli su žestoko već prvog dana, za koliko će to biti dosta vidjet ćemo.

Osim toga biti će zanimljivo vidjeti kome će biti podijeljeni dresovi prvog sastava.

Evo imena Hajduka za sezonu 2022./2023.:

Mario Ivić i Ivan Serdarević – golmani, a za ostalih 10 majica prvotimca borit će se: Marin Bikić, Nikola Blažević, Stjepan Đambić, Luka Delić, Denis Dukarić, Ivan Džambić, Ervin Horvat, Anđelo Ivić, Domagoj Ivić, Ljuban Ivić, Dominik Jelečević, Patrick Lučić, Lovro Mamić, Antonio Mišetić, Ante Perak, Marko Peša, Ivo Šekerija, Matej Veselinović, Leo Vinko i Marijan Žeravica.

Sretno dečki!