Hajduk od derbija do derbija – Mario Ivić: Mi nemamo što izgubiti, a oni imaju itekako – Slavonija: Odavde se bodovi odnose samo sretno i slučajno

Objavljeno: 14. 04. 2018.


PODIJELI:
U nedjelju (15. travnja) igra se 19. kolo 2. ŽNL, sve utakmice igraju se od 17:00 sati.
Hajduk putuje u Punitovce gdje igra još jedan derbi kola, očekuje ga teško gostovanje kod vodeće Slavonije.
Nakon što je u prošlom kolu skinuo vodećeg Omladinca i pomogao Punitovčanima da preuzmu vodeću palicu, postavlja se pitanje da li Hajduk može opet režirati vrh tablice.

Iz Hajduka najavljuju kako idu igrati najlakšu utakmicu, nemaju rezultatskog imperativa (trenutno su četvrti bez realne mogućnosti za više pozicije), prije svega cilj je domaćinu stvoriti što više problema – a bolji neka pobijedi.

Iako se najavljuje kako Hajduk nema prevelikih izgleda, a kakvi god izgledi bili, puno će ovisiti i o Hajdukovom golmanu.

NEMAMO ŠTO IZGUBITI, A ONI MOGU PRVO MJESTO
Evo što kaže Mario Ivić:
Prošlu nedjelju smo pokazali da možemo sa svakim igrati. Takve utakmice je najlakše igrati, mi nemamo što izgubiti, a oni mogu prvo mjesto. U prvom djelu smo odigrali 1:1, čak smo bili bliže pobjedi nego oni. Idemo tamo rasterećeni, pa kako bude. Bolji neka pobjedi.

19. KOLO, 15. travanj – 17:00 sati

PUNITOVCI: SLAVONIJA – HAJDUK (Široko Polje)
GAŠINCI: HOŠK – Budućnost (Gorjani)
IVANOVCI: Mladost – Šokadija (Strizivojna)
KORITNA: Sloga – Rekord (Kondrić)
TRNAVA: Dinamo – Slavonija (Budrovci)
VIŠKOVCI: Radnički – Omladinac (Đak. Selci)
ĐAKOVO: Dračice – Omladinac (Josipovac)

ODAVDE SE BODOVI ODNOSE SAMO SRETNO I SLUČAJNO
A, evo što kažu iz NK Slavonije o nedjeljnoj utakmici:
Ukratko, nama je to još jedna prepreka na putu do cilja, što je osvajanje prvog mjesta na kraju sezone. Nakon kiksa u Ivanovcima, te ponovnog povratka na prvo mjesto, ovaj put želimo tamo i ostati do kraja, te nas zanimaju isključivo nova 3 boda. Pogotovo jer igramo kod kuće, odakle se bodovi odnose samo sretno i slučajno.