Hajduk pun kao brod

Objavljeno: 11. 02. 2018.


PODIJELI:

Sinoć je u prostorijama kluba održana Izvještajna skupština NK Hajduka. Nova Uprava podnijela je izvješće za period od 12. srpnja 2017., kada su preuzeli klub. Ono što svakako raduje sve ljubitelje Hajduka je financijska stabilnost (rijetka pojava čak i na državnoj razini, u Slavoniji vrlo vjerojatno teško da bi našli ne samo sportski klub, nego općenito udrugu bez financijskih dubioza). Kratko rečeno, na računu je više od 16 500 bez ikakvih skrivenih potraživanja – Hajduk je pun kao brod.

 

UREĐENJE PROSTORIJA KLUBA
Klub smo preuzeli 12. srpnja 2017. godine na Redovnoj izbornoj Skupštini kluba. Prvenstveni cilj Upravnog odbora bio je vraćanje domaćih igrača kako bi imali temelj za daljnje natjecanje, i u tome smo velikim dijelom i uspjeli. U ovih 6 mjeseci bazirali smo se na uređenje klupskih prostorija – kupnja nove kuhinje, razglasa, kupnja stolova i stolica, te ostalog inventara koji nam je bio potreban za daljnji rad u klubu. Radilo se na završetku sjenice (postavljanje zaštitnog lima kako ne bi došlo do prokišnjavanja). Kupljen je novi stroj za pranje rublja, te smo putem donacija dobili i sušilicu za rublje. To nam je uvelike olakšalo posao što se tiče pranja i sušenja opreme. Završili smo prostoriju (postavljanje drvenih polica) u kojoj se drži sva sportska oprema. Tijekom ovih 6 mjeseci u klub smo putem donacija dobili 4 garniture dresova, i ovim putem se zahvaljujem ljudima koji su nam pomogli na taj način. Kupili smo sportsku opremu za seniorsku momčad (trenirke i torbe) – sažeo je u kratkim crtama učinjeno predsjednik Hajduka Pero Duspara.

IZVJEŠĆE TRENERA

Iz izvješća trenera seniora NK Hajduka Igora Mandića:
 Osvojeno je 9. mjesto sa 19 bodova, gol razlika 19:21.

Strijelci: Stjepan Đambić 4 gola, Ivan Ognjenović i Igor Mandić (3), Matej Veselinović, Marko Stražanac, Matej Rudnički i Borna Blažeković po 2, te Nikola Blažević 1 gol.

Iz izvješća trenera kadeta Domagoja Ivića:
Osvojeno je 9. mjesto uz gol razliku 10:66.
Strijelci: Manuel Džambić 3 gola, Marko Džambić 2 gola, Luka Delić, Lovro Mamić, Antonio Zeko, Ivan Džambić i Kristijan Džambić po 1 gol.

Iz izvješća trenera limača Domagoja Ivića i Nenada Lozića:
Osvojeno je 7. mjesto uz gol razliku 13:30.
Strijelci: Marin Šekerija 6 golova, Denis Marušić 4 gola, Bruno Blažeković, Martin Šekerija i Tea Zeko po 1 gol.

ZAHVALA ČLANOVIMA, NAVIJAČIMA, PRIJATELJIMA I SPONZORIMA KLUBA
U kratkom vremenskom razdoblju koje smo imali uspješno smo organizirali sada već tradicionalni Turnir penala, te Memorijalni turnir “Ivan Lončarević”.
Organizirana je revijalna utakmica između ekipe seniora i veterana Hajduka, na blagdan Velike Gospe – 15. kolovoza, cilj nam je održati tu tradiciju i u narednim godinama.
Zahvalio bih se trenerima svih kategorija koji su uspješno odradili jesenski dio sezone. Nadam se da će se popraviti odaziv roditelja djece mlađih kategorija po pitanju prijevoza djece na utakmice.
Upravni odbor zadovoljan je članstvom kluba i nadamo se da će se taj broj u narednoj godini i povećati.

Još jednom bih se zahvalio svim sponzorima i ljudima koji su svojim donacijama omogućili da se klub nalazi u stabilnoj situaciji, kako financijski, tako i rezultatski – zadovoljan učinjenim nastavio je predsjednik Hajduka.

Na kraju bih se zahvalio svim članovima, navijačima i prijateljima NK Hajduk Široko Polje, svima onima koji su uz nas i pružaju nam potporu na bilo koji način. Zahvalio bih našem domaru, te posebna zahvala članovima Upravnog odbora koji su svaki dali onoliko koliko su mogli da bi klub mogao funkcionirati na pravi način.
Nadam se da ćemo u budućnosti nastaviti istim putem, te kvalitetno i uspješno obavljati posao koji je pred nama – rekao je na kraju predsjednik Hajduka Pero Duspara.