Hajduk u toplini doma svog – Vrijednost plinske instalacije za grijanje i hlađenje 128.232,50 kuna

Objavljeno: 30. 12. 2021.


PODIJELI:

Nakon nekoliko najava prošlih godina, čak je bilo i pomalo žučnih strelica, nervoze i svega što nosi obećanje o jednom većem projektu, a on ne krene baš u dogovoreno vrijeme – kraj godine možemo završiti onako kako svi i volimo – u TOPLINI doma svog. 

Da, nakon što su prije nekoliko dana završene instalacije, svlačionice i popratne prostorije Hajduka od danas su grijani prostori.

 

RADOVI U SKLOPU PROJEKTA “SRCE SLAVONIJE – SRCE POSAVINE”

Prije nego vas upoznamo sa pojedinostima samog projekta, zahvala Upravnom odjelu za gospodarstvo i financije – Odsjek za gospodarstvo, investicije i razvoj Grada Đakova na zaista iscrpnim informacijama koje su pružili kako bi javnost upoznali sa spomenutim radovima.

Idemo redom.

Kao što sam napisao u uvodu, stidljivo najavljivani projekt grijanja spominjao se već nekoliko puta, da bi ove godine predviđeni radovi bili i realizirani u sklopu provedbe projekta “Srce Slavonije – Srce Posavine”.

Prekogranična suradnja između Hrvatske i Bosne i Hercegovine u svrhu razvoja lokalne zajednice, Grad Đakovo u svojstvu Vodećeg Partnera, uz Općinu Odžak u svojstvu Partnera, gradonačelnik Marin Mandarić potpisao je Ugovor o financiranju s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije, u ukupnoj vrijednosti sufinanciranja u iznosu od 160.000,00 kuna.

Veliki dio od ukupne vrijednosti Grad Đakovo je usmjerio za radove grijanja, hlađenja i plinskih instalacija na stadionu Hajduka.

VRIJEDNOST PROJEKTA 128.232.50 KUNA

Ugovor o ustupanju radova sklopljen je s tvrtkom VODO-TERM j.d.o.o. – Ugovor o ustupanju radova na izgradnji Strojarske instalacije – grijanje, hlađenje i plinske instalacije.

Ukupna vrijednost radova na stadionu NK Hajduka za navedeno je 128.232,50 kuna.

Kako nas upoznaju iz Upravnog odjela za gospodarstvo i financije Grada Đakova Ugovor o povjeravanju usluge stručnog nadzora sklopljen je s Uredom ovlaštenog inženjera strojarstva Mario Levanić u vrijednosti od 2.800,00 kuna.

HAJDUKOVA OBITELJ U TOPLINI DOMA I IPAK IZVJESNE BUDUĆNOSTI

Nakon što je (prisilno) zamijenjena stolarija i realizacije ovako velikog projekta zahvala Hajduka svakako ide prema gradonačelniku Marinu Mandariću za pruženu ruku ponosu Širokog Polja.

Predsjednik Hajduka Ivan Ivić tako je nakon preuzimanja kluba i neizvjesne, uglavnom crnim bojama predviđane budućnosti, uspio je uploviti Hajdukovu obitelj u toplinu doma i ipak izvjesnu budućnost.