HAJDUKU SE UKAZAO MATEJ VESELINOVIĆ

Objavljeno: 03. 04. 2016.


PODIJELI:

MATEJVESLINOVIC

Sjajan širokopoljački sportski vikend!

Počelo je u subotu s pionirima i njihovom sjajnom 3:0 pobjedom protiv Satničana, da bi nastavili malonogometaši dvjema uvjerljivim pobjedama 5:0 i 5:3 u okviru KMNL regija Đakovo, i kao šlag na kraju više nego uvjerljiva pobjeda od 5:1 seniora Hajduka danas popodne protiv gostiju iz Preslatinaca. Četiri susreta, četiri pobjede, gol razlika 18:4

1Prije početka današnjeg susreta predsjednik Gradskog vijeća Grada Đakova Goran Soldo uručio je Hajduku komplet dresova.

A počelo je tako-tako, gosti neopasni, ali igrači Hajduka nikako da povežu redove. Baš se osjećao grč i strah od novog kiksa, gol je trebao iznad svega kako bi se opustili.

Osim toga nepredviđeni golmanski problemi dodatno su opterećivali igru u fazi obrane.

I onda se ukazao gotovo golobradi mladac, Matej Veselinović, i sa dva gola i asistencijom donio igračima Hajduka toliko potrebnu mirnoću.

Tada je bilo sve lakše, igra je postala tečnija.

Uz ovakvu Matejevu predstavu Hajduk danas nije osjetio neuobičajene loše nišanske sprave Ivana Tomasa. Ako se može birati možda je i bolje da se danas ispromašivao, neka prekaljeni as zabija kada nikom ne ide.

Uz dva gola Mateja, Aldin Čebo je pridodao još jedan za odlazak na mirno poluvrijeme. Gosti su si u međuvremenu dali i autogol,  da bi majstorskim pogotkom Ivan Djevšek završio priču.

 

.