HDZ I HDSSB NISU HTJELI NI RASPRAVLJATI O CIJENI ODVOZA KOMUNALNOG OTPADA

Objavljeno: 02. 10. 2014.


PODIJELI:

unnamed

Ni gotovo 1500 potpisa skupljenih u samo četiri sata ni brojne reakcije javnosti, uključujući i onu Udruženja obrtnika, nisu bili dovoljni da vladajuća većina HDZ-a  i HDSSB-a prihvati prijedlog vijećnika SDP-a za  raspravu o cijeni odvoza komunalnog otpada na jučer održanoj sjednici Gradskog vijeća.

SDP-ovi vijećnici ostali su zatečeni činjenicom da su, predvođeni upravo HDZ-om i HDSSB-om, svi ostali vijećnici bili protiv rasprave o korekciji cijene odvoza smeća.

Žalosno je da je Đakovo grad sa najvišom cijenom odvoza otpada u čitavoj Osječko-baranjskoj županiji pa i šire. Gradska organizacija SDP-a Đakovo zahvaljuje se još jednom svim građanakama i građanima koji su peticiju potpisali, ali nažalost bahatu Dražesnu koaliciju HDZ-a i HDSSB-a jednostavno nije briga mogu li građani ili ne plaćati tako visoku cijenu odvoza otpada.

SDP neće odustati od namjere da se cijena odvoza otpada vrati na staro, a nesposobna dražesna vlast koja upropaštava Grad bi mogla tražiti ponudu od osječkog Unikoma da dođe odvoziti otpad iz Đakova jer bi možda radili to jeftinije.

GO SDP-a Đakovo