HNS-ov inženjer stočarskog usmjerenja imenovan za direktora bez natječaja

Objavljeno: 14. 02. 2018.


PODIJELI:

Najnovije kadrovsko rješenje u Hrvatskim poštama, Vlado Koren, razriješen je s mjesta direktora đakovačkog Vodovoda 19. listopada prošle godine. Na tom je položaju proveo punih 16 godina. Nakon prošlogodišnjih lokalnih izbora, nova politička garnitura u Đakovu (pobijedio je HDZ) opozvala ga je zbog ”nedostatne razine povjerenja” – piše Net.hr.

 

Donedavni direktor đakovačkog Vodovoda, od 1. veljače zaposlen je u osječkoj ispostavi Hrvatske pošte, na mjestu direktora u Diviziji mreže, Grupe područja 5. Primljen je bez natječaja. Kako je rekao u razgovoru za Net.hr, za to mjesto natječaj nije potreban, imenovala ga je Uprava Hrvatske pošte.

Zahvaljujući koaliciji HNS-a i HDZ-a na državnoj razini, Koren je, bez natječaja, dobio rukovodeće mjesto u državnoj tvrtki.

“Hrvatska pošta, nažalost, postala je utočište za zbrinjavanje političara koji su izgubili funkcije i političke položaje”, kaže za Net.hr jedan od bivših članova uprave te državne tvrtke – piše između ostalog Net.hr gdje možete i pročitati Opširnije .

I tako dok mladi odoše put Irske, Njemačke, Švedske…