HSS OBŽ najavljuje radionicu: Internet za poduzetnike

Objavljeno: 26. 02. 2018.


PODIJELI:
S ciljem poboljšanja kvalitete života stanovništva u lokalnoj zajednici, Stručno vijeće HSS-a Osječko-baranjske županije u okviru programa „Zajedno za zajednicu“ organizira besplatnu radionicu za poduzetnike „Internet za poduzetnike – kako ga uspješno koristiti za svoje poslovanje“ koju će voditi Mihael Šilac, inženjer informatike iz Osijeka.

Što je radionica i zašto je organiziramo?

Mali, srednji i veliki poduzetnici često imaju odlične ideje, kvalitetne usluge i proizvode koji nisu dovoljno vidljivi javnosti. Kako bi svoje usluge i proizvode približili potrošačima i postali konkurentni na tržištu, često su u potrazi za novim rješenjima i platformama za oglašavanje i prezentaciju. Jedna od tih platformi je i Internet gdje sada, više nego ikada prije, poduzetnici mogu oglašavati svoj posao i Internet marketingom privući nove klijente i korisnike usluga.

Radionica će biti održana u četvrtak, 1. ožujka 2018. s početkom u 18:00 sati u prostorijama HSS-a, Hrvatske Republike 19c, Osijek.

Internet oglašavanje za male i srednje poduzetnike jednako je značajno kao i za velike korporacije i brendove stoga što se oglasi ili objave na Internetu, mrežnim stranicama ili profilima na društvenim mrežama prikazuju potencijalnim kupcima upravo u trenutku kada traže određeni proizvod ili uslugu.

Za naše male i srednje poduzetnike koji i na ovaj način žele unaprijediti svoje poslovanje, biti dio zajedničke inicijative i promjena koje želimo stvoriti u društvu, radionica je besplatna.

Predviđeno trajanje radionice je 3 sata.

            U znanju je ključ!