I to se krade – ukrao olupinu autobusa

Objavljeno: 11. 10. 2017.


PODIJELI:
Danas ništa nije nemoguće, krade se sve i svašta, pa čak i neispravni autobusi. Takav slučaj zabilježen je u Bukovačkim vinogradima u općini Špišić Bukovica gdje je bio parkiran stari neispravan i neregistriran autobus vlasništvo Željka Hrgovića iz Zagreba – piše ICV.

Očito je ta starina pala nekom u oko i…naum je ostvaren…autobus je odvezen ili odšlepan u nepoznatom pravcu i za njim se još uvijek traga. No sudeći po izjavama onih koji su vidjeli u kakvom je stanju bio autobus, pretpostavka je da je najvjerojatnije završio u dijelovima, pa ako ste negdje na sajmu kupili kakav dio od autobusa, to čak može biti taj iz Bukovačkih vinograda.

Tko zna, možda bi isti mogao poslužiti i u druge svrhe, za pčelarstvo, držanje peradi, pa možda čak i za skromniju vikendicu.
Šalu na stranu, radi se o kaznenom djelu, za počiniteljem se traga, a svi oni koji posjeduju bilo kakvu informaciju koja bi pomogla istrazi, neka jave u najbližu Policijsku postaju – piše o neobičnoj krađi Informativni centar Virovitice.