Impressum
PODIJELI:

Izdavač: Udruga Nezavisni portal Široko Polje, Kolodvorska 1

 

Glavni urednik: Josip Zeko

Design i izrada web stranice: Krešimir Zeko 

RAČUN (IBAN): HR12 2500 0091 1014 15832

OIB: 54813474252

Matični broj: 4236661

O NAMA

Nezavisni portal Široko Polje je internet portal sela Široko Polje.

NEZAVISNI PORTAL ŠIROKO POLJE zamišljen je kao prezentacija mjesta Široko Polje.

Portal ne teži komercijalnoj zaradi i vijesti ne objavljuje u komercijalne svrhe, zamišljen je tako da stanovništvu Širokog Polja omogući bolji uvid u aktivnosti mjesta, posebno pokušavajući izaći u susret stanovnicima Širokog Polja koji se iz bilo kojeg razloga ne nalaze u mjestu.

NEZAVISNI PORTAL ŠIROKO POLJE prenosi vijesti iz Hrvatskih medija /portala/ navodeći izvor vijesti. Također piše i autorske vijesti i tekstove u suradnji sa stanovnicima Širokog Polja.

AUTORSKA PRAVA

Članci, vijesti i fotografije objavljeni na ovim stranicama vlasništvo su njihovih autora odnosno navedenog izvora vijesti. Svi ostali materijali vlasništvo su NEZAVISNOG PORTALA ŠIROKO POLJE.

Vlasnici ustupljenih fotografija i ostalih materijala NEZAVISNOM PORTALU ŠIROKO POLJE pristaju da fotografije i materijale PORTAL objavljuje u neograničenom broju i vremenu.

Umnožavanje ili kopiranje sadržaja sa ovih stranica u bilo kojem obliku, dopušteno je isključivo ako kontaktirate izvor vijesti koji možete pronaći na kraju svake vijesti ili članka, ili ako se radi o autorskim člancima u vlasništvu NEZAVISNOG PORTALA ŠIROKO POLJE – ako kontaktirate portal.