Ivona Lozić izabrana u Savjet mladih Grada Đakova

Objavljeno: 17. 11. 2017.


PODIJELI:
Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća potvrđene su kandidature za 9 članova Savjeta mladih Grada Đakova, među devet novoizabranih je i Širokopoljčanka Ivona Lozić.

Sukladno Odluci o osnivanju Savjeta mladih Grada Đakova Gradsko vijeće Grada Đakova na 2. sjednici održanoj 7. rujna 2017. godine pokrenulo je postupak izbora članova Savjeta mladih Grada Đakova i njihovih zamjenika.

Savjet mladih ima 9 članova, koji se biraju na tri godine.
Kandidature za članove Savjeta mladih i njihove zamjenike mogle su isticati udruge koje su sukladno statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici Hrvatskoj i neformalne skupine mladih (skupina koja se sastoji od najmanje 30 mladih s prebivalištem ili boravištem na području Grada) koje imaju sjedište na području Grada Đakova.

Ovlašteni predlagatelji kandidatura bili su dužni prilikom isticanja kandidatura za članove Savjeta mladih predložiti i zamjenika za svakog kandidata za člana Savjeta mladih.

Javni poziv za isticanje kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Grada Đakova objavljen je 29. rujna 2017. godine na mrežnoj stranici Grada Đakova.

Rok za podnošenje prijava bio je 30. listopada 2017. godine, a izabrani su:

1. DENIS BLAŠKIĆ,  Đakovo, 
2. VALENTINA BLAŽINKOV, Piškorevci, 
3. MATEJ ČEŠKIĆ, Đakovo, 
4. IVONA LOZIĆ, Široko Polje, 
5. ZVONIMIR NOVOSELIĆ, Đakovo, 
6. DARIO RAIĆ, Đakovo, 
7. MATEA SOPTA, Đakovo,
8. PETRA TOMIĆ, Piškorevci, 
9. EVA ZETOVIĆ, Budrovci,