IZBORNA SKUPŠTINA HSS-a

Objavljeno: 08. 02. 2015.


PODIJELI:

hss skupština

Dana 07.veljače 2015. godine u prostorijama  Restorana „Sokak“ u Đakovu održana je Izborna skupština GO HSS-a Đakovo.

Predsjednik radnog predsjedništva gosp. Zvonko Pongrac  otvorio je Izbornu skupštinu u nazočnosti delegata, predsjednika i saborskog zastupnika HSS-a gosp. Branka Hrga, gostiju skupštine  gradonačelnika Đakova  gosp.Zorana Vinkovića,predsjednika gradskog vijeća  gosp.Gorana Solde i ostalih  gostiju.

hssdjNovo vodstvo HSS-a predstavljat će mladi, obrazovani  ljudi koji istinski žele boljitak za ovaj grad, a u novom  vodstvu  uz starije članove HSS-a Đakovo   biti će  puno novih lica koji će dati jedan novi štih GO  HSS-a u gradu Đakovu.

Novu  ekipu GO HSS-a  predvoditi će gosp. Mile Kaselj  današnji direktor gradskog  poduzeća  „Univerzala“, organizacije u kojoj je za kratko vrijeme napravio velike pomake prema boljitku svih radnika pa i građana grada,  pa s toga smatramo da će pomaka  biti  i u radu i djelovanju GO HSS-a Đakovo.

Jer želimo  da nam  „Vlast nije cilj samo radi vlasti nego je to način na koji možemo realizirati projekte i programe u interesu svih građana od obrtnika, poljoprivrednika i na kraju malih i srednjih poduzetnika, OPG-ova“  rekao je predsjednik HSS-a OBŽ  Pongrac .

Novo izabrani predsjednik gosp. Mile Kaselj rekao je: „Ako želimo da jedna zajednica uspješno funkcionira i djeluje treba uzajamno postojati poštovanje, a toga na žalost danas nema ovdje u gradu   pa i u cijeloj državi.

 „Kada su u pitanju koalicije  moram reći da nam  je i ona bitna i to ne bilo kakva, za nas je normalno da  svi skupimo glave i krenemo raditi  za boljitak  svih građana garda Đakova.

„HSS je otvoren za suradnju  sa srodnim strankama ,samo onda kada ga se shvati za istinskog partnera, a mladima koji žele svojim radom doprinijeti razvoju grada, vrata GO HSS-a  su otvorena sada i ubuduće,“  rekao je Kaselj.

Predsjednik gosp. Branko Hrg  obratio se delegatima i gostima Izborne skupštine izražavajući zadovoljstvo što je danas sa nama, te dao podršku novo izabranom predsjedniku  sa riječima drago mi je što si se okružio sa mladim i obrazovanim ljudima, ne dozvoli blokove unutar GO HSS-a Đakova i vrati Đakovački HSS-a putem stare slave. Radi planski kako si i rekao i rezultati će doći sami po sebi, zaključio je predsjednik Hrg.

Uz predsjednika Kaselja danas su izabrani i ostali čelnici GO HSS-a Đakovo,potpredsjednici Slavko Raić i Slavko Ivančić,tajnica Marina Aščić,blagajnik i gradski vijećnik Florijan Eberhart.

Birani članovi gradskog odbora HSS-a  biti će-Roman Angebrant, Zdravko Horjan, Mato Ručević, Nenad Bunoza i Miroslav Primorac, te delegati  za županijsku skupštinu HSS-a OBŽ. /ZP/