JAVNA RASPRAVA O PRIJEDLOGU II. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA UREĐENJA GRADA ĐAKOVA

Objavljeno: 19. 11. 2014.


PODIJELI:

plan

Javna rasprava o prijedlogu II. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Đakova trajat će od 21. studenog  do 29. studenog 2014. godine.

Za vrijeme trajanja javne rasprave za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u prijedlog II. izmjena i dopuna Prostornog plana Grada Đakova u prostorijama Grada Đakova, Trg dr. F. Tuđmana 4, svaki radni rad od 9,00 do 14,00 sati.

plan1U vrijeme trajanja javne rasprave organizira se javno izlaganje za građanstvo i udruge građana, mjesne odbore, predstavnike držanih tijela i tijela jedinica lokalne i područne (regionalne samouprave, pravne osobe s javnim ovlastima i ostala stručna tijela koja će se održati 25. studenog u 10,00 dati u maloj vijećnici Grada Đakova, Trg dr. F. Tuđmana 4.

Primjedbe i prijedlozi na prijedlog II. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Đakova mogu se za vrijeme javne rasprave upisati u Knjigu primjedbi koja je izložena uz prijedlog Plana, predati u pisanom obliku neposredno u pisarnicu ili poštom zaključno s danom 28. studeni 2014.g. na adresu: Grad Đakovo, Trg dr. F. Tuđmana 4.

Primjedbe i prijedlozi koji  nisu čitko napisani, potpisani i dostavljeni u roku, neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi. /Opširnije: djakovo.hr/