Javna tribina „EU politike za dobro upravljanje – izazovi i mogućnosti korištenja EU fondova“

Objavljeno: 19. 10. 2017.


PODIJELI:
Ured zastupnice u Europskom parlamentu Ivane Maletić u suradnji sa županom Osječko-baranjske županije Ivanom Anušićem organizira javnu tribinu „EU politike za dobro upravljanje – izazovi i mogućnosti korištenja EU fondova“ koja će se održati 20. listopada 2017. godine (petak)  u prostorijama velike vijećnice Osječko – baranjske županije (Županijska ulica 4, Osijek) s početkom u 10:00 h. 

Cilj tribine jest na jednom mjestu okupiti gradonačelnike, načelnike, poduzetnike, pripadnike akademske zajednice, nevladinih organizacija i druge zainteresirane građane s područja Osječko-baranjske županije kako bi kroz dvosmjernu komunikaciju podigli svijest o mogućnostima korištenja EU fondova s ciljem podizanja razine razvijenosti gradova i općina s područja Županije.

U 13:00 h aktivnosti se sele na Pravni fakultet u Osijeku (dvorana 1, Stjepana Radića 13), gdje će zastupnica Maletić u suradnji s Katedrom za Europsko pravo voditelja Tunjice Petraševića održati javno predavanje pod nazivom  „Europski parlament – pogled iznutra“. Predavanje je namijenjeno studentima Pravnog fakulteta kojima će se kroz razgovor sa zastupnicom Maletić omogućiti neposredan uvid u rad europskih institucija, međuinstitucionalnu suradnju između Sabora Republike Hrvatske i Europskog parlamenta, ali i u sam rad pojedinog zastupnika u Europskom parlamentu.