JAVNI POZIV ZA DODJELU ZAKUPA ZA POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE NA PODRUČJU GRADA ĐAKOVA – k.o. ĐURĐANCI, k.o. PIŠKOREVCI, k.o. SELCI ĐAKOVAČKI I k.o. ŠIROKO POLJE

Objavljeno: 11. 12. 2014.


PODIJELI:

zemlja

Agencija za poljoprivredno zemljište raspisala je 9. prosinca 2014., sukladno Zakonu o poljoprivrednom zemljištu („Narodne novine" broj 39/13), javni poziv za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu RH na području Grada Đakova za k.o. Đuđanci, k.o. Piškorevci, k.o. Selci Đakovački i k.o. Široko Polje.

široko polje

Na pojedinim proizvodno – tehnološkim cjelinama nije usklađeno stvarno stanje na terenu sa stanjem u katastarskom operatu i zemljišnoj knjizi, te se javni poziv raspisuje sukladno stanju na terenu.

Ovaj Javni poziv objavljen je na mrežnoj stranici Agencije za poljoprivredno zemljište www.zemljiste.mps.hr i na oglasnoj ploči Grada Đakova, na priloženom linku možete pogledati upute i preuzeti obrasce za natječaj.

Zakup za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske iz točke I. ovoga Javnog poziva, daje se za poljoprivrednu proizvodnju na 50 godina. /Izvor: www.zemljiste.mps.hr /