Komunalac u selu – za Široko Polje kontakt osoba Lorenc Klaić

Objavljeno: 02. 10. 2022.


PODIJELI:

Puni su koševi za otpad u centru vašeg sela? Primijetili ste pokidanu igračku ili oštećenu klupu na dječjem igralištu? Ove i sve ostale slične uočene komunalne probleme u vezi čistoće, održavanja i uređenja zelenih površina, kao i dječjih igrališta u svome prigradskom naselju prijavite Univerzalu na telefon 811 018, adresu e-pošte univerzal@univerzal-djakovo.hr ili pomoću servisa Messenger. Uz elektroničku prijavu dobro je priložiti fotografiju koja potvrđuje problem zbog kojeg se javljate.

 


KOMUNALNI REDAR ČETVRTKOM U ŠIROKOM POLJU

Komunalni će radnici svakog tjedna, vodeći se zaprimljenim prijavama, obići sva prigradska naselja i obaviti potrebne radove.

Ponedjeljkom će dežurni seoski komunalac boraviti u Piškorevcima i Novim Perkovcima, utorkom u Budrovcima i Đurđancima, srijedom u Kuševcu i Ivanovcima Đakovačkim, a četvrtkom u Selcima Đakovačkim i Širokom Polju.

LORENC KLAIĆ KONTAKT OSOBA ZA ŠIROKO POLJE

Kontakt-osobe i brojevi mobitela su sljedeći:

📌 Mihajlo Pižir – Piškorevci i Novi Perkovci: 099 222 0800

📌 Josip Kokalović – Selci Đakovački: 099 2220 801

📌 Drago Sito – Budrovci i Đurđanci: 099 2220 802

📌 Mario Bujdoš – Kuševac i Ivanovci: 099 2224 053

📌 Lorenc Klaić – Široko Polje: 099 2224 054

Prijave nam možete slati i e-poštom na adresu univerzal@univerzal-djakovo.hr ili pomoću servisa Messenger na našoj Facebook stranici.

Ponedjeljkom će dežurni seoski komunalac, koji će postupati po prijavama mještana (ne nužno osoba zadužena za komunikaciju), boraviti u Piškorevcima i Novim Perkovcima, utorkom u Budrovcima i Đurđancima, srijedom u Kuševcu i Ivanovcima Đakovačkim, a četvrtkom u Selcima Đakovačkim i Širokom Polju – stoji u obavijesti Univerzala.